Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Bilplejeguide – grundlæggende information og tips

Når du bliver bekendt med bilplejeprodukter bliver vask af din bil ikke længere kedelig eller hård. Desuden kommer din bil til at få et meget pænere udseende.

Det vigtigste er at man undgår fejl når man vasker sin bil – læs dette først! 

Til at starte med - Vask ikke din bil uden at vide hvad du gør. Anvender man en forkert metode, produkt eller værktøj kommer det til at resultere i flere skader og ridser på bilens lak. Derfor anbefaler vi IKKE at man vasker sin bil i vaskehallen, selvom det kan være smartere og hurtigere. Læs her om hvorfor vi hos Autodude ikke anbefaler vaskehal til rengøring af din bil.

Følger man vores guide og gør det rigtigt fra start, så kræver det hverken meget tid eller eskpertise i bilpleje for at kunne holde sin bil ren og skinnende. Det er lettere og sjovere end du tror!

Tommelfingerregel - gnid aldrig snavs mod lakken! Snavs, som ofte er sand eller småsten, kommer bare til at udgør flere små ridser på bilen. Det værste du kan gøre er at gnide på det med en svamp. En svamp kan ikke opsuge sandet, og dermed kommer sandet til at ligge på overfladen af svampen og skade lakken. 

=> Tjek Autodudes bedste produkter indefor bilpleje her.

<= Læs mere om vores instrukser i venstre side på vores bilplejeguide under hver kategori. 

Lad midlet gøre arbejdet! Rette middel på det rette sted

Du har sikkert oplevet og blevet træt af snavs der ikke vil væk fra bilen. I mange butikker findes det såkalte "All in one"-bilshampooer som lover at det skal fjerne alt snavs og i visse tilfælde ligge et beskyttende lag på bilen. Desværre er dette ikke lige så effetkivt som at hvis man har sit eget middel til forskellige typer af snavs. Med rette produkter og rette metoder kommer bilvasken til at blive meget sjovere!

Lad midlet gøre sit arbejde, så sparer du tid og får et bedre resultat. For eksempel tjærefjerner arbejder sig igennem tjære pletten hvorefter pletten forsvinder. Med det rette middel er det ikke nødvendigt at forsøge og gnide snavset væk, dermed opstår der ikke nye ridser på din bil.

Forvask – bilvaskens vigtigste trin?

Glem aldrig at forvaske bilen, selvom bilen ikke ser ud til at være beskidt. Formålet med forvask er at fjerne alt snavs som kan forsvinde uden at man behøver at gnide det væk. Forvasken forbereder bilen til håndvask, som er næste trin når man vasker bil. Dette hjælper meget for at undgå ridser. => Guide: Grundig rengøring af bilen.

=> Tjek Autodudes bedste produkter indenfor bilpleje her!

Udforsk Autodudes tips – anvend de rette produkter – din bil kommer til at takke dig!

Disse sider indholder virkelig gode guides og tips om bilpleje og dens forskellige trin, metoder og produkter. En del af informationerne er mere dybtegående end andre, og du vælger selv efter behov, hvilket niveau som passer til dig.

Vi hos Autodudes ønsker dig en god fornøjelse med læsningen og bilvasken!


Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-4 dage

Vores medarbejdere behandler konstant ordrer. Vi bestræber os efter at afsende ordrer inden for 24 timer

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 699 kr
  • Obs! "budbee box"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.