Autodude

Nordens største bilplejebutik!

Tlf. +45 32 25 80 01

Kundeanmeldelser - Autodude

Vi har et simpelt mål – at få tilfredse kunder ved at give dem markedets bedste belysnings produkter!

Klik her for at læse alle anmeldelser på vores Facebook-side!

Her er nogle af vores kundeanmeldelser:

"Stort udvalg i de fleste mærker" - Hansen P 23.01.2023
"God hjemmeside og gode produkter og priser. 😁👍" - Pedersen K 10.01.2023
"lang leveringstid desværre " - T J 02.01.2023
"Hurtig levering på 1-3 dage, skriver I . Jeg har købt og betalt det d. 12 december, har ikke set noget endnu." - Jeppesen N 26.12.2022
"Hurtig levering " - Albertsen T 16.12.2022
"5 stjerne, fantastisk" - Koops H 12.12.2022
"Fantastisk " - Petersen S 11.12.2022
"Har ikke reklameret, da jeg ikke orkede og ikke gad vente.. men i sendte ikke sprayeren med.. så måtte købe en sprayflaske og hælde det derover i. Ellers fint produkt " - Nedergaard K 09.12.2022
"Jeg har aldrig modtaget varerne." - Boddum T 09.12.2022
"Den er fin 😉👍" - J S 07.12.2022
"Rigtig god!" - Dünkel G 03.12.2022
"God pris, hurtig forsendelse og alt var, som det skulle være. :)" - Jørgensen S 21.11.2022
"100% tilfreds. Intet at klage over. Bestilling, betaling og levering. Alt OK. " - Andersen N 08.11.2022
"Super Service " - Barfod P 17.10.2022
"Hurtigt svar gode løsninger" - Barfod P 17.10.2022
"Super!!" - Nielsen C 07.10.2022
"Gode priser og fede produkter" - Rohde T 27.09.2022
"Markedets billigste priser og alle de gode produkter" - Rohde T 19.09.2022
"Sendte på mail en forespørgsel om det produkt jeg ville købe og modtog hurtig et fyldestgørende svar" - Mikkelsen F 16.09.2022
"Fin hjemmeside. God pris på mit køb og hurtig levering" - Mikkelsen F 16.09.2022
"Super, lynhurtig levering, alt ok" - I H 08.09.2022
"Fantastisk hjemmeside:)" - Frandsen V 29.08.2022
"Super hurtig levering " - Vestergaard A 17.08.2022
"One of the best websites I have ever seen - all the info you need" - Davies P 17.08.2022
"Hurtig og god levering og god respons på spørgsmål" - M K 05.08.2022

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
  • Note: "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.