Autodude

Nordens største bilplejebutik!

Tlf. +45 32 25 80 01

☀️UDSALG!☀️

VILDE PRISER PÅ HELE SORTIMENTET! **CRAZYDEALS!**

Kundeanmeldelser - Autodude

Vi har et simpelt mål – at få tilfredse kunder ved at give dem markedets bedste belysnings produkter!

Klik her for at læse alle anmeldelser på vores Facebook-side!

Her er nogle af vores kundeanmeldelser:

"Gode priser og fede produkter" - Rohde T 27.09.2022
"Markedets billigste priser og alle de gode produkter" - Rohde T 19.09.2022
"Sendte på mail en forespørgsel om det produkt jeg ville købe og modtog hurtig et fyldestgørende svar" - Mikkelsen F 16.09.2022
"Fin hjemmeside. God pris på mit køb og hurtig levering" - Mikkelsen F 16.09.2022
"Super, lynhurtig levering, alt ok" - I H 08.09.2022
"Fantastisk hjemmeside:)" - Frandsen V 29.08.2022
"Super hurtig levering " - Vestergaard A 17.08.2022
"One of the best websites I have ever seen - all the info you need" - Davies P 17.08.2022
"Hurtig og god levering og god respons på spørgsmål" - M K 05.08.2022
"Rigtig god" - Christensen B 03.08.2022
"God positiv og behagelig kundeservice 👍" - D T 01.08.2022
"Virkeligt god lygte, nemt og hurtig online bestilling." - Bono H 01.08.2022
"Var lidt i tvivl om hvornår jeg fik produkterne, da der stod i mailen “Venter på produkter” hvor dette både kan være butikken eller kunden der menes. Det viste sig efter henvendelse at det var butikken, men bortset fra det gik det meget hurtigt og jeg fik min bestilling, så alt i alt en god oplevelse." - V M 27.07.2022
"Meget fin service, men bemærkningen i mailen “venter på produkter” kunne godt være lidt mere præcis, er det butikken der menes eller er det kunden og hvornår får man produkterne ? Denne besked gør jo at man henvender sig til kundeservice og som måske kunne undgås ved en mere præcis besked i mailen" - V M 27.07.2022
"Hurtig ekspedition" - Abildgaard H 25.07.2022
"Alt fint og god kommunikation angående levering og lagerstatus. " - Jørgensen M 22.07.2022
"Fantastisk webshop Kan varmt anbefales😊" - Sørensen N 21.07.2022
"Rigtig meget at vælge imellem " - Lorenzen R 18.07.2022
"Der er gået tre måneder, og jeg har endnu ikke fået mine penge retur, det er ringe service." - Philipsen N 16.07.2022
"Hurtig levering. Varerne svarer 100 % til det der beskrives i annoncen. " - Hjorth J 15.07.2022
"Cleaned up my boat teak no problem!" - M C 15.07.2022
"Nem og hurtig levering " - Andreasen A 11.07.2022
"Intet at klage over :)" - Dao S 11.07.2022
"PostNord har oprindelig tabt min pakke men jeg fik alligevel den forsinket. Hvorfor er det ikke muligt at bruge GLS eller Bring? PostNord er dårlig." - H V 11.07.2022
"Kan klart anbefale at handle hos Autodude.dk. Jeg har valgt kun at handle mine produkter til vores bil herfra!" - Bielefeldt M 05.07.2022

Problemfri handel

Bilvård är något som ständigt utvecklas - precis som vårt produktsortiment - Hos oss på Autodude hittar du både de senaste produkterna och klassiska favoriter från flera välkända varumärken.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.