Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Polering af bilen – Sådan gør du

★ OBS! På mobilsiden klikker du på bilplejeguiden på menuen oppe til venstre ved logoet ≡

Lakken på bilen falmer og mister sin glans over tid. Lakken udsættes for meget slid og ridser. Dette kan f.eks. ske fra børsterne i en automatisk bilvask, når du børster sneen af om vinteren, eller hvis du bare vasker bilen med de forkerte produkter og metoder. Bilens farve kan også falme over tid på grund af UV-stråling, luftforurening eller oxidation. Ridser og falmet lak kan ofte gendannes ved polering.

Når du polerer med en poleringsmaskine, skærer/sliber du det øverste lag af lakken af. Dette fjerner mindre ridser i lakken og gendanner falmet farve, og dermed får du bilens originale farve og glans tilbage. Ved polering er det normalt kun en lille mængde af lakken, som slibes væk.

Dybere ridser er sværere at fjerne ved polering. En tommelfingerregel er, at hvis du ikke mærker ridsen med fingerneglen, kan den i de fleste tilfælde fjernes ved polering. Når det kommer til dybere ridser, hvor du kan se ned til farven eller føle et hak med neglen, skal den normalt lakeres igen. Bleget lak kan ofte gendannes til sin oprindelige farve og glans ved polering.

Polering af bilen er det mest krævende job indenfor bilpleje. Det er vigtigt at have masser af tid og den rette holdning for at få succes. Hvis du har travlt eller ikke er sikker på hvordan du gør det, er der stor risiko for, at du beskadiger bilen.

Vælg de rigtige produkter og læs om polering inden du begynder. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi at du overlader jobbet til en professionel.

Polering + voksning af bilen kan let tage en hel arbejdsdag, i nogle tilfælde endda flere. Resultatet er bestemt hver time værd. Resultatet og forskellen mellem en behandlet og ubehandlet overflade er blændende, hvis jobbet udføres korrekt. Vand og støv dræner meget lettere af bilen, da overfladen er glat og skinnende. En behandlet og blank bil vil også være meget lettere at holde ren i fremtiden. En ren og skinnende bil er en fryd for øjet for både bilejere og forbipasserende. Den eneste, der ikke bryder sig om din skinnende bil, er din jaloux nabo.

Læs mere om polering her:

Anbefalede produkter til dette trin

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
  • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.