Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Behandling af bilens plast- og gummidele

★ OBS! På mobilsiden klikker du på bilplejeguiden på menuen oppe til venstre ved logoet ≡

Behandling af plast- og gummidele - få dem til at se ud som nye!

Moderne biler har i dag mange plastdele, f.eks. lister, kølergrill og dørhåndtag.
Ubehandlede plastdele er følsomme over for sollys og rengøringsmidler og bliver grå med tiden.

Plastdele kan forhindres i at falme ved at bruge forskellige såkaldte plastbehandlingsmidler. Selv dele, der allerede er falmet, kan få deres oprindelige glans tilbage og se ud som nye. Det er nemt at behandle plast- og gummidele, når man har de rigtige produkter.

Med de bedste produkter kan du få den rigtige farve og glans tilbage uden at det kræver en stor indsats, men med et resultat, der holder i lang tid. Mange af de billigere produkter, der findes på markedet, er ikke effektive nok, hvilket vil resultere i, at plasten ret hurtigt bliver grå og kedelig igen.

Du kan finde Autodude's produkter til plastbehandling her!

Hvordan kan du behandle plastik?

I praksis kan behandlingen af plast opdeles i to kategorier:

Plastbehandling genopretter den slidte plast/gummi til sin oprindelige farve/nuance. Holdbarheden kan variere fra et par uger til måneder.

Plastforsegling skaber et tyndt (10-30 nm), men meget holdbart lag, der giver plasten et helt nyt og naturligt udseende. Forseglingen giver en langvarig og god beskyttelse. Holdbarheden kan være flere år.

Næsten alle plast- og gummifornyelsesprodukter anvender den samme teknologi.

Hvad er fordelene ved behandlingen? 

Hovedformålet med behandling af gummi- og plastdele er at forhindre blegning. Produktet efterlader en beskyttende film, der forhindrer påvirkning fra UV-stråler, sæbe, olieudslip og andre stoffer, der kan skade plast og gummi. Vi mener, at det vigtigste er beskyttelsen mod UV-stråling. Når du køber en ny bil, anbefaler vi, at du behandler plastik- og gummidetaljerne. Så behøver du ikke at bekymre dig om dette mere end ca. en gang om året.

En bil med plastikdele, der er blevet passet godt på, kan f.eks. være praktisk, når bilen skal sælges. Bilens flotte plastikdetaljer giver køberen indtryk af, at du har passet godt på bilen. Og ikke mindst er det meget pænere at se på en bil med flotte plastikdetaljer i stedet for kedelige grå plastikdele.

Autodude's vejledning til behandling af plast og gummi

Nedenfor giver vi nogle tips og forklarer, hvordan du bruger produkter til behandling af plast og gummi. Tjek altid vejledningen på det produkt, du skal bruge.

  1. Rengør grundigt den overflade, der skal behandles. Dette kan ikke understreges nok! Det er nyttesløst at bruge professionelle produkter på en snavset overflade. Snavs forhindrer midlet i at hæfte på den overflade, der skal behandles. Vær forsigtig med affedtning og brug et dybderengøringsmiddel, f.eks. King Carthur Final Cleaner.
  2. Påfør produktet med en mikrofiberklud eller en lille påføringssvamp. Du kan bruge en sprayflaske, hvis der er svært tilgængelige områder. Lad produktet virke i den tid, der er angivet af producenten. Tør derefter overfladen forsigtigt af. Jo mindre af midlet der er tilbage på overfladen, jo bedre. Alt, hvad der bliver efterladt, vil blot fungere som en støvopsamler.
  3. Gentag om nødvendigt plastbehandlingen for at opretholde den ønskede glans (ikke nødvendigt ved plastforsegling).

Anbefalede produkter til plast- og gummibehandling

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
  • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.