Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Garanti og retur

Hvad kan returneres?

Autodude tilbyder 60 dages åbent køb. Hvis et produkt anvendes, eller hvis dets forsegling er brudt, er fortrydelsesretten opbrugt. Hvis produktet er ubrugt, kan du returnere det uden ekstra omkostninger inden for 60 dage fra købsdatoen. Vi stræber efter, at alle kunder skal være tilfredse med deres køb.

Fortrydelsesret

I tilfælde, hvor produktet ikke føles optimalt for dig, har du 60 dage fra fakturadatoen til at returnere det. Returforsendelsen til os er helt gratis, så du behøver ikke betale for forsendelsen. Vi bestræber os på altid at tage os af alle udvekslinger og returneringer så hurtigt som muligt.

BEMÆRK! Send aldrig noget tilbage til os, før du har været i kontakt med kundeservice.

Vi tilbagebetaler normalt købsprisen inden for få dage til den konto, de blev betalt fra, men senest inden for 30 dage.

Bytte produkt

Vi håndterer normalt byttelse af produkter direkte. Normalt sendes det nye produkt inden for 24 timer efter modtagelse af det eller de produkter, der skal udskiftes. Du kan vælge at erstatte et eller flere produkter fra din ordre. Hvis du bytter til noget med en lavere pris, tilbagebetaler vi differnecen , hvis du bytter til noget med en højere pris, skal du som kunde betale for differncen.

For at returnere noget til os, gør sådan her:

Ved fortrydelse: Kontrollere at varen/varerne stadig er uåbnet.
Ved garanti: Kontroller omhyggeligt, om der virkelig er en defekt i produktet og ikke en håndteringsfejl. Af hensyn til garantien er det en stor fordel ved fejlfinding, hvis du sender hele produktet og dets tilbehør.

 1. Kontakt kundeservice for få en forsendelse seddel og returseddel.
 2. Fyld i retursedlen.
 3. Pak varerne ned i samme produktpakninger og emballage som du fik dem i.
 4. Kontroller at retursedlen er fyldt ud og send med i returen.

Klister retursedlen på og henvend dig til nærmeste Postnord eller DHL-postombud med forsendelsen (afhængigt af hvad der står på fragtsedlen) 

Når det ikke er høj sæson når vi at håndtere returer inden for 2-3 hverdage.

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

 • Markedets bedste bilplejeprodukter
 • 60 dages åbent køb med fri retur
 • Sikre betalingsmuligheder
 • Hurtig levering 1-3 dage
 • Billig fragt
 • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
 • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.