Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Sådan plejer du ægte læder

Ægte læder - Nappa, nubuck og ruskind

Pleje af ægte læder kan opdeles i tre områder: rengøring, genopfriskning og beskyttelse. Grundlæggende pleje er enkel og hurtig, og vi vender tilbage til udbedring af skader senere. Læder på forsæderne bør behandles 2-4 gange om året med revitaliserende midler. Rengøring og beskyttelse kan foretages oftere.

Læder tåler ikke hård behandling med grove rengøringsredskaber. Du må ikke gnubbe hårdt med grove klude som f.eks. mikrofiber - det er vigtigt at lade midlet gøre arbejdet. Dybest set er den eneste fejl, du kan begå under læderplejeprocessen, at gnubbe.

OBS! Test på et lille, skjult område, før du behandler hele læderet!

1. Rengøring

Rengøring er helt klart det vigtigste trin i læderplejen. Rengøring af overfladen forhindrer kraftig slitage forårsaget af snavspartikler. Det er en god idé at starte rengøringen med at støvsuge løst snavs væk. Brug derefter en læderrens til at fjerne fedt og andet snavs. Et godt tilbehør til dette trin er en blød læderbørste.

Det er stort set risikofrit at bruge milde rengøringsmidler, men du bør være forsigtig med højtydende pletfjernere. Læs altid brugsanvisningen for det produkt, du vælger at bruge!

2. Genoplivning

Genoplivning er et vigtigt skridt i læderbehandlingen. Ved at tilføre nye næringsstoffer til læderet sikres det, at det bevarer sin naturlige smidighed og blødhed. Hvis læderet får lov til at tørre, begynder det at revne og gå i stykker. Revner er kedelige, fordi de ikke kan repareres uden fyldstoffer og maling. Hvis læderet plejes korrekt, forlænges dets levetid betydeligt.

Revitaliserende næringsstoffer indeholder fedtstoffer, som absorberes af læderets porer og gør det smidigt. De mest almindelige læderbehandlingsmidler virker på læderets overflade i flere timer eller dage. Det er en god idé at gnubbe læderet meget forsigtigt og strække det, mens produktet påføres, da dette åbner porerne bedre og gør det muligt for produktet at blive absorberet bedre.

Som tommelfingerregel gælder det, at jo længere tid midlet får lov til at virke, jo mere opfrisket bliver læderet.

Husk at læse brugsanvisningen for det produkt, du bruger!

3. Beskyttelse

Når læderet er renset og genoplivet, skal det imprægneres med et beskyttende middel. Det er vigtigt at bruge et beskyttelsesmiddel for at forhindre, at nyt snavs sætter sig fast på overfladen. Det forhindrer også læderet i at tørre ud og holder derfor læderet i god stand i længere tid. Beskyttelsesmidlet fylder læderets porer og forhindrer snavset i at trænge dybt ind. Et beskyttelsesmiddel af høj kvalitet skal efterlade en blød, glat og mat overflade.

Husk at læse brugsanvisningen for det produkt, du bruger!

DU KAN FINDE HELE VORES SORTIMENT AF LÆDERPLEJEPRODUKTER HER!

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
  • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.