Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Om Autodude

BILPLEJE BUTIKKEN PÅ NETTET!

Autodude er en voksende virksomhed inden for bilpleje i hele Norden. Vi har en veludviklet logistikvirksomhed for at muliggøre store indkøb og hurtige leverancer for dig som kunde. Desuden har vi et bredt sortiment og egen personale med stort viden inden for bilplejeprodukter.

Autodude.dk ejes af den finske virksomhed Handshake Finland Oy, men administreres af den svenske virksomhed Handshake Sweden AB. Autodude blev grundlagt i Finland 2015, men i april måned 2017 udvidede Autodude til Sverige og Norge. Nu har vi endelige taget skridtet ind på det danske marked! Når du handler på Autodude.dk kommer dine bestillinger til at blive sendt fra det svenske lager, hvilket betyder at vi kan tilbyde en hurtig leverance, kun 1-3 dage!

Vores velorganiserede svenske lager er lidt over 3000 m2 stort og ligger i Farsta i den sydlige del af Stockholm. Dette gør det muligt for os at håndtere store volumer af alt vi sælger, samt at levere de bestilte produkter hurtigt til vores kunder. I Turku, Finland har vi et centrallager for hele Autodude-koncernen. 

Vi har et bredt sortiment og kvalificerede medarbejdere med stor ekspertise. Vi stræber efter at hjælpe vores kunder til at finde de bedste og passende produkter inden for bilpleje. Vi tester altid nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Vi arbejder tæt med vores leverandører og samarbejdspartnere om produktudvikling og udbud.

Vil du blive en del af vores fantastiske team? Kig igennem linket nedenfor for at se alle ledige stillinger vi har lige nu. Vil du gerne sende en spontant ansøgning kan du også sende et CV og personligt brev til info@autodude.dk så kontakter vi dig!

Klik her for at se alle vores ledige stillinger lige nu!

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Org. nr: 556974-8238
Fryksdalsbacken 38
123 43 Farsta

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere behandler konstant ordrer. Vi bestræber os efter at afsende ordrer inden for 24 timer

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
  • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.