Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Fjernelse af emblem

★ OBS! På mobilsiden klikker du på bilplejeguiden på menuen oppe til venstre ved logoet ≡

Det kan nogle gange give et bedre udseende til bilens bagende, hvis man fjerner emblemet. Hvis du gør det korrekt, vil der ikke ske nogen som helst skade på lakken. Det kan også gøre poleringen meget nemmere at fjerne emblemet, da du ikke behøver at navigere rundt om det med polermaskinen. Hvis du ombestemmer dig, er det selvfølgelig nemt at sætte emblemet på plads igen!

Det er meget nemt at fjerne et emblem, hvis du har de rigtige midler og værktøj ved hånden. For at løsne selve emblemet kan du bruge en tynd, holdbar tråd eller snor - fiskesnøre fungerer godt - og trække den ind under emblemet. Den vanskelige del er dog at fjerne limen uden at beskadige lakken. I dette tilfælde er stærke opløsningsmidler, som f.eks. tjærefjerner, nyttige og fungerer godt til dette formål. Det vigtigste er at lade opløsningsmidlet gøre arbejdet - et godt opløsningsmiddel blødgør limen rigtig godt og gør det muligt at skrabe den let af med en silikonespatel. Hvis du ikke allerede har de værktøjer og midler, du har brug for, og du vil købe det hele i én pakke, kan du tjekke Soft99 Emblem Remover Kit.

Når limen er fjernet fra lakken, er den i de fleste tilfælde lappet og klar! Nogle gange kan malingen under emblemet være i en lidt friskere stand end den omgivende maling, hvilket skaber en klar kant, der kan se ret kedelig ud. For at afhjælpe dette anbefaler vi en let polering. Hvis du ikke har det nødvendige udstyr til maskinpolering, kan du også altid løse det for hånd. Læs mere om polering her!

Autodude's instruktioner til fjernelse af emblemet

 1. Rengør grundigt omkring emblemet for at mindske risikoen for ridser.
 2. Tag ca. en halv meter snor, og før den i lange strøg mellem emblemet og lakken. Du må kun fjerne ét skilt ad gangen.
 3. Sprøjt tjæreopløser (f.eks. ValetPRO Citrus Tar & Glue Remover) på limen. Et tip er at dække overfladen med noget papir og sprøjte endnu mere middel oven på papiret. Lad det sidde på i 5-10 minutter for at blødgøre limen.
 4. Fjern den opblødte lim med en silikonespatel ved at skrabe forsigtigt. Hvis limen stadig er hård, gentages trin 3. Pas også på, at du ikke kæmper for meget. Husk - midlet skal gøre arbejdet!
 5. Når limresterne er skrabet af, skal overfladen rengøres grundigt med en dybderenser (f.eks. IPA) og en mikrofiberklud.
 6. Hvis det er nødvendigt, kan du polere "kanterne" af lakken.

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

 • Markedets bedste bilplejeprodukter
 • 60 dages åbent køb med fri retur
 • Sikre betalingsmuligheder
 • Hurtig levering 1-3 dage
 • Billig fragt
 • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
 • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.