Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Maskinvask af bilen – godt eller dårligt?

★ OBS! På mobilsiden klikker du på bilplejeguiden på menuen oppe til venstre ved logoet ≡

Autodudes kundeservice modtager dagligt forespørgsler om vores mening om de børste- og børsteløse bilvaskemaskiner, der er tilgængelige på servicestationer. Vi besluttede os for at skrive en kort artikel om emnet.

Som hovedregel kan det aldrig anbefales at vaske bilen i en automatisk vaskehal - uanset hvor nemt og praktisk det er. Det handler lige så meget om vaskeresultatet som om lakkens velvære. De fleste af de utallige vaskeridser på alle biler er forårsaget af maskinvask.

Selv om din bil er rimelig ren, er det ikke sikkert at den sidste bil, der har brugt bilvasken lige før dig, var ordentlig ren. Børstevask efterlader altid sand og små partikler af snavs mellem børsten og lakken, som gnider og ridser lakken under hele vasken!

I teorien er det teknisk set ufarligt at vaske en ren bil i en helt ren bilvask, men kun i teorien. I praksis er situationen noget anderledes af de grunde, der er beskrevet ovenfor.

Der findes selvfølgelig også alternative vaskemetoder på tankstationen. Børsteløs maskinvask er skånsom mod bilens overflader - men vaske- og tørreevnen er en helt anden sag. Vores erfaring er, at børsteløs bilvask i bedste fald kun er tilstrækkelig. Desuden er de rengøringsmidler, der bruges til maskinvask, langt fra vokssikre, hvilket betyder, at selv en ny voksoverflade kan blive kysset farvel, når du kører ind gennem vaskehallens dør.

Resumé:
Hvis du er parat til at acceptere, at maskinvask er hvad det er, at det ikke er godt for lakken, og at maskinvoksen ikke er langtidsholdbar, så er maskinvask OK! Du kan fortsætte med at vaske din bil i bilvasken.

Obs! Håndvask med de forkerte redskaber kan give et endnu værre resultat end maskinvask, men med maskinvask har du ingen kontrol. Tommelfingerreglen er: Rør ikke ved bilen med beskidt rengøringsudstyr.

Med de rigtige metoder, materialer og udstyr er det nemt, problemfrit og hurtigt at vaske bilen i hånden, og det er også MEGET BILLIGERE END EN MASKINVASK! => Læs Autodudes guide til håndvask af bilen!

 

Autodudes store udvalg af professionelle bilplejeprodukter til fornuftige priser - Se mere!

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
  • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.