Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Udstyr og værktøj

Det rigtige udstyr, tilbehør og værktøj gør bilvask nemt og enkelt!

Der fremstilles bilplejeprodukter over hele verden, og udvalget af mærker er uendeligt. Hver del af bilvasken kræver sit eget middel til den pågældende type snavs. Autodude bestræber sig altid på at give god vejledning om, hvad der er et passende alternativ til dig.

Produkterne i Autodude's sortiment er håndplukket, så vi kan tilbyde de bedste bilplejeprodukter på markedet. Vi overvåger konstant branchetendenser og tester nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det allerbedste!

Foam lance / Skumlanse

 • Skumlansen bruges i forbindelse med forvasken. Dysen blander rengøringsmidlet med vand i den rigtige fortynding og skaber et fyldigt skum, der ligner barberskum. Fordelen ved en skumbaseret forvask er, at midlet ikke løber af overfladen eller tørrer så hurtigt. Det bliver på plads og virker længere, så snavset opløses og lettere kan komme af.
 • Skumlanser fungerer bedst med en højtryksrenser, men kan også bruges med en almindelig haveslange. Der findes også produkter, der kan skabe skum uden en ekstern vandforsyning. Langt det bedste er at bruge en højtryksrenser.

Se vores sortiment af Foam Lance her: FOAM LANCE

Spand og bundfilter

 • Spanden er et meget vigtigt redskab ved håndvask af bilen. Når du bruger spanden, anbefaler vi, at du også bruger et snavsudskillende bundfilter, også kendt som "Grit Guard" eller "Scratch Shield".
 • Vi anbefaler kraftigt, at du bruger to spande med bundfilter til adskillelse af snavs. I den ene spand har du rengøringsmiddel, i den anden spand skyller du din vaskehandske, og du er nu klar til at vaske bilen med håndvask. Når vaskehandsken bliver snavset, skyller du den i en separat spand kun med vand. Vaskehandsken rengøres i denne spand, og takket være det snavsadskillende gitter forbliver snavset i bunden af spanden. Efter skylning har du en ren handske, der let kan sænkes ned i spanden med vaskemiddel, og du er klar til at vaske bilen igen uden risiko for at skabe nye ridser. Denne metode kaldes "to spands"-metoden. Læs mere om denne metode her.
 • Vi anbefaler også, at du kun bruger en separat spand til fælgene, da hjulene næsten altid er de mest beskidte områder på bilen.

Se vores store udvalg af vaskespande og bundfiltre her. VASKESPANDE

Vaskehandsker

 • Sammenlignet med en traditionel svamp er en vaskehandske meget skånsommere for lakken end en traditionel svamp. Med en svamp risikerer du at skabe nye ridser på din bil. I stedet anbefaler vi en vaskehandske, der lader snavset blive absorberet i sit materiale og ikke efterlades på overfladen som et sandpapir. Læs mere om vaskehandsker her.
 • Vaskehandsker er fremstillet af mikrofiber og naturlig uld (normalt fåreuld).
 • Mikrofiberhandsker kan bruges med opløsningsmiddelbaserede rengøringsmidler, men fåreuldshandsker kan ikke tåle opløsningsmiddel.
 • Sammenlignet med traditionelle svampe kan vaskeklude absorbere en betydeligt større mængde vand og rengøringsmiddel, hvilket igen giver dig mulighed for at vaske større områder ad gangen.

Se vores udvalg af vaskehandsker her: VASKEHANDSKER

Børster

 • Du kan bruge en børste til at øge effekten af det middel, du har brugt. Den kan også bruges til at sikre, at alle dele er dækket af rengøringsmidlet.
 • Der er mange anvendelsesmuligheder for en børste. Vi anbefaler, at du altid bruger en bestemt børste til det samme formål. Du bør f.eks. ikke bruge den børste, som du bruger til at rengøre bilens interiør, til at rengøre bilens eksteriør og omvendt.
 • En børste er bedst egnet til større områder, f.eks. dækflader, større fælge osv. På trange steder er det normalt mere hensigtsmæssigt at bruge en pensel.

Se vores udvalg af børster her: BØRSTER

Pensler

 • Ligesom en børste kan en pensel bruges til at øge effektiviteten af det middel, du har brugt. Måske har du stædigt snavs, der sidder fast, så kan en pensel være det rette redskab til at få noget mekanisk rengøring og dermed løsne snavset. Du kan også bruge den til at sprede det påførte middel ud, så du sikrer, at alle små rum er dækket.
 • Der er mange anvendelsesmuligheder for en pensel. Vi anbefaler, at du altid bruger en bestemt pensel til det samme formål. Du bør f.eks. ikke bruge den pensel, du bruger til at rense dine fælge, til at rense bilens interiør. Der er risiko for at sprede snavset fra fælgen ind i interiøret.
 • En pensel er bedst egnet til mindre og sarte overflader. Der findes mange forskellige typer, størrelser og hårdhed af børstehår, der passer til enhver overflade.
 • Til grov rengøring af fælge anbefales en børste med hårde børstehår, mens en børste med blødere børstehår er velegnet til plastdele i interiøret.

Se vores udvalg af pensler her: PENSLER

Polermaskine

 • Når du polerer med en polermaskine, sliber/skærer du det øverste lag af lakken af. Dette fjerner mindre ridser i lakken og genopretter den falmede farve, hvorved bilens oprindelige farve og glans genoprettes.
 • Polermaskiner kan opdeles i to kategorier, roterende og oscillerende.
 • Roterende polermaskiner roterer om deres egen akse og giver en hurtigere og mere effektiv polering. De indebærer dog en større risiko for at "brænde" og beskadige lakken, hvis du ikke ved, hvordan du håndterer den sikkert. En oscillerende polermaskine er langsommere, men til nybegyndere anbefaler vi denne, da den er mere sikker at bruge.
 • Der findes også to typer af oscillerende maskiner, nemlig tvangsdrejende og frit roterende maskiner (som ikke henviser til den oscillerende bevægelse, men til rotationen af fastgørelsespladen). Forskellen mellem disse er, at den tvangsdrejende maskine roterer sammen med den oscillerende bevægelse, selv om man lægger pres på maskinen. I den frit roterende stopper pladen med at rotere (mens den oscillerende bevægelse fortsætter), når man lægger tilstrækkeligt pres på maskinen.
 • Du kan finde vores guide til polering her!

Se vores udvalg af polermaskiner her: POLERMASKINER

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

 • Markedets bedste bilplejeprodukter
 • 60 dages åbent køb med fri retur
 • Sikre betalingsmuligheder
 • Hurtig levering 1-3 dage
 • Billig fragt
 • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
 • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.