Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Hvorfor skal man vaske bilen?

★ OBS! På mobilsiden klikker du på bilplejeguiden på menuen oppe til venstre ved logoet ≡

At vaske sin bil er en af de vigtigste punkter når det gælder vedligeholdelse af bilen. Specielt i Danmark, hvor biler bliver udsat for vejsalt og luftforureninger under store dele af året. En bil som man tager sig af og holder ren, beholder sin værdi og er i den grad nydeligere at se på.

Man bør vaske sin bil hver anden uge eller efter behov. Dette beskytter bilens lak mod vejret som f.eks UV-strålning, regn, luftforureninger, kalk fra regn og vand. Den tidlige forårsol har en skadelig effekt på en snavset bil. "Sne slask" med vand, sand og vejsalt er ikke godt for lakken på din bil. Især om vinteren er det vigtigt at vaske bilen oftere, eftersom vejsalt og høj luftfugtighed skaber større risiko for rust.

Som sagt så ser en ren bil fantastisk ud!

Du bør vokse din bil, hvis det muligt mindst en gang pr. vinter. Det forhindrer snavset i at sætte sig fast og skaber også en mere beskyttende hinde på lakken. Det medfører at rengøringen bliver meget nemmere! Moderne voks kan klare at beskytte din bil hele vinteren, så hellere give lidt ekstra penge for at vedligeholde din bil.

En ren bil resulterer også i en øget trafiksikkerhed. Rene lygter har en meget bedre effekt end snavsede lygter, samt rene spejle og vinduer forbedre udsynet i bilen. Vedligeholder man sin bil på den rette måde så holder den også længere, hvilket gør at mindre dele behøves at skiftes på din bil. Det er både miljøvenligt og du slipper for ydeligere omkostninger. 

TJEK ALLE VORES BILPLEJE PRODUKTER UD – KLIK HER!

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
  • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.