Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Om varemærket CAR5

Om CAR5

Intet flashy navn, design eller hokus pokus. Bare ren og skær ydeevne til en lav pris! 

=> Tjek alle CAR5-produkter her: CAR5 <=

Ved at sælge hundredvis af bilplejeprodukter i fire forskellige lande siden 2015 har vi fået en masse erfaring gennem årene. Dels hvad du som kunde forventer af shoppingoplevelsen, men også en unik viden om en række forskellige bilplejeprodukter. Udbuddet på bilplejemarkedet er større end nogensinde, og det kan let blive en jungle omkring alle mærker, produkter og nyheder. Hvad skal du købe? Hvad er overkommeligt? Hvilket er bedst? Hvordan bruges produkterne? Hvilket er unødvendigt? osv. osv.

Vi tror, ​​at der har været mangel på produkter på markedet, der sætter den typiske bruger i fokus. Hvis produkterne er avancerede, er de også ofte unødvendigt dyre og vanskelige at bruge. Hvis de er alt for billige, mangler der ofte tilstrækkeligt med effekt, og du får ikke det forventede resultat. De fleste bilplejere synes stadig, at vi leder efter gode produkter til gode priser, det er ikke sværere end det, er det?

Med CAR5s produkter ønsker vi, at hele plejen af ​​bilen skal være en glæde for både brugeren, bilen og pengepungen. Vi synes, vi er lykkedes ganske godt, og vi håber at du kan lide produkterne!

Hvordan kan CAR5’s produkter være så billige?

For at holde priserne nede har vi valgt at henvende os direkte til fabrikkerne med store indkøbsmængder uden dyre mellemmænd. Hvis vi køber billigt, kan vi også sælge billigt. Produkterne er udviklet i tæt samarbejde mellem os, vores partnere og de fabrikker, hvori de produceres. Vi bruger kun effektive, velprøvede ingredienser af høj kvalitet som grundlag, når vi udvikler produkterne. Mange produkter er koncentreret og kan derfor fortyndes yderligere. Derfor kan CAR5s produkter sælges til en meget lavere pris sammenlignet med andre mærker på markedet. CAR5s produkter beviser at en lav pris ikke at behøver at betyde en dårlig præstation.

Men er de virkelig gode?

CAR5s produkter er designet til det nordiske klima, som bilen udsættes for i Sverige, Finland, Norge og Danmark. Produkterne er godt testet inden lanceringen, og vi kan derfor garantere kvaliteten og ydeevnen. De er designet til både professionelle og hobby bilelskere, de giver god ydeevne, samtidig med at de er sikre og nemme at bruge.

Hvad siger CAR5 om miljø- og sundhedsspørgsmål?

Alle CAR5s kemiske produkter fremstilles i fabrikker, der overholder alle EU-regler og direktiver for kemikalier. Produkterne indeholder ingen "vanskelige" tilsætningsstoffer, alt sammen så du som bruger kan føle dig helt sikker med produkterne. Vi har valgt produkter, som har en mindst mulig negativ indvirkning på miljøet og klimaet. Næsten alle produkter er biologisk nedbrydelige af natur. Det meste emballage inkl. hætte og sprøjtedyse, er lavet af plast, som er et materiale, der er let at genbruge. Hvis der er et produkt, der skal genbruges eller håndteres på en særlig måde, er de tydeligt markeret. Fabrikkerne er udvalgt af os og produktion finder sted i Europa inkl. Sverige og Finland. Tilbehøret fremstilles for det meste i Kina.

Hvad betyder varemærket CAR5?

CAR5 står for brugervenlige og effektive bilplejeprodukter til en lav pris, der gør bilpleje til en ren fornøjelse. Når CAR5s produkter fremstilles, er der fokus på tre ting:

  • Brugervenlighed: Alle produkter er nemme at bruge for at få et godt resultat. De er sikre for dig, dine omgivelser og dit køretøj.
  • Høj effekt: Produkterne er meget effektive. De er kompatible med hinanden, mens hvert produkt bidrager med hver sin ydeevne. Du har muligvis ikke brug for dem alle, men hvert produkt har sine egne egenskaber og anvendelser.
  • Pris: Produkterne skal være prispresset til maks. Det skal ikke være muligt at få produkterne og deres ydeevne til en lavere pris fra et andet konkurrerende mærke.

=> Tjek alle CAR5-produkter her: CAR5 <=

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

  • Markedets bedste bilplejeprodukter
  • 60 dages åbent køb med fri retur
  • Sikre betalingsmuligheder
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Billig fragt
  • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
  • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.