Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Dr Dirt SnapLock™ - System

Kundefeedback spiller en meget vigtig rolle i både vores sortiment og produktudvikling, og vores erfaring og salgsmængder betyder, at producenterne gerne lytter til vores feedback (fra kunderne) om produkter og idéer til forbedring og udvikling. Med den redesignede Dr Dirt SnapLock™- kobling og G3-serien fik vi flere spørgsmål om forskellen mellem den gamle og den nye model, hvorfor Dr Dirt opgraderede til den nye kobling, om det er værd at opgradere fra den tidligere model til den nye, og hvordan opgraderingen foregår. Vi besluttede os for at skrive en kort artikel om emnet og åbne op for forskellene mellem modellerne (eller egentlig koblingerne) og årsagerne til den helt nye koblingstype. De nye G3- og SnapLock-kompatible koblinger kan findes her.

Dr Dirt SnapLock™ - Fremtiden for hurtigkobling!

Kort sagt

 • Dr Dirt G2- og G3-tilbehør er praktisk talt det samme, kun koblingen er forskellig
 • Nyt præcisionsbearbejdet SnapLock™- kobling
  • Den tidligere kobling var lavet af blødt messing, og med tiden (især ved kraftig brug) blev koblingen løsnet og begyndte at lække
  • Den nye model er fremstillet af galvaniseret stål
  • Størrelsen på koblingen blev opgraderet til en tykkere og mere robust kobling, så selv det tungeste tilbehør (undervognsrenser osv.) ikke løsner koblingen
  • Tidligere 1 pakning, nu 2 x Viton-pakninger
 • G2- (og G1-) modellerne er meget nemme at opgradere til SnapLock™-kompatibilitet ved at udskifte stikkene med nye
 • Se nedenfor for en vejledning til udskiftning af stikene

G2 QuickRelease- og G3 SnapLock™-kobling

Ud over opgraderingen af koblingen og det nye tilbehør var Quick Release-koblingssættet, der blev introduceret i Dr Dirt's G2, revolutionerende, da det gjorde det muligt at konvertere stort set alle højtryksrenserskafter til en quick release-kobling, og især på modeller med gevindkobling var det ikke længere nødvendigt at løsne den langsomme gevindkobling, hver gang en skum lanse og slange (eller andet tilbehør) skulle udskiftes.

Med tiden fandt vi dog ud af, at kvaliteten af Quick Release-koblingen ikke helt var, hvad den burde have været, især ved daglig professionel brug eller anden tung brug. Det bløde messinghus begyndte at slides løs, hvilket i værste fald forårsagede lækage, og fastgørelsen af tilbehør føltes løs. Desuden kunne det ret lille stik være for skrøbeligt, især med tungt tilbehør (f.eks. undervognsrenser), hvilket bidrog til løsheden. I praksis kunne stikket derfor ikke modstå kraftig brug så godt, som det burde. Som en løsning på dette problem blev Dr Dirt SnapLock™-koblingen udviklet.

Med SnapLock™-serien blev alle problemerne i den tidligere model rettet: fra starten blev koblingskroppen ændret til en meget mere stiv krop, så den kan modstå det tungeste tilbehør uden at løsne sig og uden problemer. Messing, der blev vurderet som værende for blødt, blev erstattet af præcisionsbearbejdet galvaniseret stål for at sikre, at selv tung professionel brug ikke slider koblingen løs. Desuden blev tætheden sikret ved at opgradere den ene pakning fra den tidligere model til to VITON-pakning.

Den nye dobbelte pakning på hurtigkoblingen sikrer tæthed selv ved hård brug

Opgradering af din gamle (Dr Dirt G1 eller G2) til SnapLock™-kompatibel

Vil du opgradere til en ældre model med en ny kobling?
Klik her for at få 50 % rabat på koblinger

Dr Dirt G2 Foam Lance, Magic Wand, Extension og Undercarriage Washer har vist sig at være meget vellykkede opgraderinger baseret på feedback, og der er ikke set noget behov for at forny dem. Den eneste forskel mellem G2- og G3-versionerne er derfor ændringen fra QuickRelease til SnapLock. Hvis du har en tidligere Dr. Dirt G2-Foam Lance, Magic Wand-højtrykslanse eller andet QuickRelease-tilbehør, er det meget enkelt at opgradere til G3-versionen (med SnapLock-kobling). Ældre versioner af G1 (med traditionelle vaskeadaptere) kan også opgraderes på samme måde ved at skifte adapteren, selv om der naturligvis er forskelle i selve apparatet.

I praksis kræver opgraderingen en ny SnapLock™ hurtigkobling, hvis den ene halvdel sættes på skum- eller højtrykslansen, og den anden halvdel (med en højtryksrenser-specifik adapter) sættes på håndtaget på højtryksrenseren. Hvis du f.eks. bruger en skumlanse og en Magic Wand-højtrykslanse, skal du købe 2 af forbindelserne (den mandlige side af hurtigkoblingen) til at sætte dem på. Her finder du både den højtryksrenser-specifikke adapter (til højtryksrenserens håndtag, vælg den rigtige løsning) og den mandlige forbindelse til at sætte på skumlanse, højtrykslanse osv.: Dr Dirt SnapLock Adapter. Hvis du ønsker at opgradere til den nye G1- eller G2-version, kan du ved at klikke på linket ovenfor aktivere en rabatkode, så du kan købe adapteren med 50% rabat.

Serien omfatter også et håndtag med en hurtigkobling, der er direkte kompatibel med SnapLock-systemet: Dr Dirt Pressure Gun. Dette eliminerer behovet for en højtryksrenser-specific adapter og gør det muligt at fastgøre skum lansen osv. direkte på håndtaget.

Klik her for at få 50 % rabat på koblinger

 

Vejledning til udskiftning af kobling

Det er meget nemt at ændre koblingen til ældre G1- eller G2-versioner af skum lanser, højtrykslanser, undervognsrenser osv.

1. Fastgør det ønskede tilbehør forsvarligt, f.eks. på en skruebænk. Adapteren kan fjernes ved at dreje den mod uret med en passende skruenøgle.

OBS! Adapteren kan være ret stram, bliv ikke forskrækket.

2. Fjern adapteren, og rens gevindet for eventuelle tætningsstrips, gevindsikringer osv.

3. Forsegl den nye adapter med 3-5 omgange gevindtape (hvis gevindet ikke allerede er forseglet). Skru den nye tilslutning fast på plads.

4. Fastgør højtryksrenseradapteren til håndtaget på højtryksrenseren. Hurtigkoblingen er nu klar til brug!

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

 • Markedets bedste bilplejeprodukter
 • 60 dages åbent køb med fri retur
 • Sikre betalingsmuligheder
 • Hurtig levering 1-3 dage
 • Billig fragt
 • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
 • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.