Autodude
Nordens største bilplejebutik!

Sådan fjerner man tjærepletter

★ OBS! På mobilsiden klikker du på bilplejeguiden på menuen oppe til venstre ved logoet ≡

Fjernelse af tjære er også en del af den grundige rengøring. Dette bør gøres et par gange om året, helst om foråret og efteråret. Det er ikke nødvendigt, hver gang du vasker din bil.

Fjernelse af små pletter bestående af tjære, lim, brændstof, asfalt osv. foretages efter en grundig forvask og håndvask. Disse forureninger kan beskadige bilens overflade, når de kommer i kontakt med direkte sollys eller varme. Tjære, lim osv. går ikke af bilen med almindelige rengøringsmidler/shampooer, men det kræver det rigtige produkt. En tjærefjerner vil gøre tricket!

Tjærefjerner er specielt udviklet og designet til at reagere med forurenende stoffer, som ellers er vanskelige at fjerne. Du kan genkende tjære som små sorte pletter, der er svære at fjerne. Tjærefjerner opløser disse pletter. Du kan øge virkningen ved forsigtigt at bruge en børste/mikrofiberklud. Til sidst skal du skylle grundigt efter.

Tjærefjernelse er en meget vigtig del af en grundig rengøring. Dette sker ofte i forbindelse med fjernelse af rust og jern. Vi anbefaler at anvende flyverustfjerneren før tjærefjerneren. For at opnå de bedste resultater skal begge midler anvendes på tør lak, så de kommer i direkte kontakt med snavset. Men dette er svært at følge hele tiden.

Benyt lejligheden til at rense dine fælge, når du skifter dine dæk for sæsonen. Det er en sand fornøjelse at se, hvor rene og pæne de ser ud!

=> Autodude's tjærefjernere kan findes her

Autodude's guide til fjernelse af tjære

Nedenfor giver vi nogle tips og forklarer, hvordan du bruger tjærefjernere. Tjek altid vejledningen på det produkt, du skal bruge.

 1. Vask bilen/fælgene, så alt løst snavs fjernes. Brug gerne et effektivt opløsningsmiddel. Hvis du også skal bruge et jernfjernelsesmiddel, skal du gøre det inden du fortsætter.
 2. Brug ikke tjærefjerner i direkte sollys eller på varme overflader.
 3. Sprøjt tjæreopløsningsmidlet på den overflade, der skal behandles, og lad det virke i 5-10 minutter. Lad ikke midlet tørre ind på overfladen.
 4. For at sikre en jævn fordeling og for at øge rengøringseffekten kan du forsigtigt fordele midlet med en mikrofiberklud eller en egnet børste. Ved hjulene kan det ofte være nødvendigt med flere behandlinger.
 5. Skyl den behandlede overflade grundigt med en højtryksrenser eller en vandslange.
  Gentag behandlingen om nødvendigt.

=> Se vores store udvalg af tjærefjernere her! <=

Problemfri handel

Bilpleje er noget, der er i konstant udvikling - præcis som vores produktsortiment - Hos Autodude finder du både de nyeste produkter og klassiske favoritter fra flere kendte mærker.

Hurtig levering på 1-3 dage

Vores medarbejdere håndterer ordrer løbende. Alle ordrer, der ankommer til os inden kl. 13 på hverdage, sendes normalt samme dag.

100% Tilfreds kunde-garanti

Du kan altid returnere det ubrugte produkt gratis uden forklaring. 100% tilfredshedsgaranti giver dig pengene tilbage ved returnering af ubrugt / uåbnet produkt inden for 30 dage fra købsdatoen. Sikker og problemfri handel ! Læs mere her!

EKSPERTEN PÅ BILPLEJEPRODUKTER

Produkter og tilbehør til bilpleje udvikler sig konstant - og det gør vores sortiment også. Vi tester konstant nye produkter for at kunne tilbyde vores kunder det bedste sortiment inden for bilpleje. Hos AUTODUDE finder du markedets bedste produkter til en god pris. Velkommen til AUTODUDEs onlinebutik!

AUTODUDE TILBYDER

 • Markedets bedste bilplejeprodukter
 • 60 dages åbent køb med fri retur
 • Sikre betalingsmuligheder
 • Hurtig levering 1-3 dage
 • Billig fragt
 • Gratis forsendelse, når ordreværdien overstiger 749 kr
 • Obs! "Postnord MyPack - Levering til udleveringssted"

VIRKSOMHEDEN BAG AUTODUDE.DK

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

BLIV AUTODUDE-INSIDER

Vær først til at få information om nye produkter, anvendelses tips, nye funktioner, kampagner osv. Nyhedsbrevet sendes et par gange om året, oftes under foråret og sommer perioden. Du kan afmelde denne tjeneste når som helst.